Αναλύσεις

ΤΙ KΑΝΟΥΜΕ / Αναλύσεις

Αναλύσεις

Η IBG συντηρεί ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα Ανάλυσης μεταξύ των ελληνικών εταιρειών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, με 4 αναλυτές και με εκτενή κάλυψη περίπου 25 εταιρειών που εκπροσωπούν πάνω από το 90% της κεφαλαιοποίησης του δείκτη FTSE/XA Large Cap του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το τμήμα προσφέρει επίσης και κάλυψη για άλλες 650 περίπου Ευρωπαϊκές εταιρείες, μέσω της πλατφόρμας του ESN. Το τμήμα έχει λάβει στο παρελθόν πληθώρα διακρίσεων από ανεξάρτητους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, με χαρακτηριστικές τις έρευνες της EXTEL, οι οποίες συστηματικά κατατάσσουν την IBG ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Μερικά από τα προϊόντα του τμήματος Ανάλυσης είναι: η πρωινή ενημέρωση για τις διεθνείς αγορές, η πρωινή ενημέρωση για την ελληνική αγορά, αναλύσεις εισηγμένων εταιρειών, προεπισκόπηση αποτελεσμάτων, κλαδικές αναλύσεις, επενδυτική στρατηγική κ.ά.

Στο πλαίσιο της άρτιας και ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών στους πελάτες της, η  IBG σας προσφέρει δωρεάν το σύνολο των προϊόντων του τμήματος Ανάλυσης μέσω των εφαρμογών IBG Trader και IBG Trader+, εφόσον τηρείτε Επενδυτικό Λογαριασμό (χρηματιστηριακό κωδικό) μαζί μας. Αν δεν είστε ήδη πελάτης της IBG και επιθυμείτε να ανοίξετε Επενδυτικό Λογαριασμό , επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

 

Τμήμα Ανοίγματος Κωδικών 
e-mail: MiddleOffice@ibg.gr
Τηλ.: +30 210 8173350
Fax: +30 210 8173101